Programma

Programma Oranjefeestweek 2023

De festiviteiten zullen in en rond de feesttent plaatsvinden vanaf vrijdag 21 april t/m donderdag 27 april 2023. De tent staat net als voorgaande jaren weer op het parkeerterrein achter ’t Verlaat.

Qmusic - The Party

Vrijdag 21 april

Tent open: 20.30 uur
Leden 5 euro /niet-leden 10 euro
(legitimatie verplicht)

Ook dit jaar zijn de DJ’s van Q-music weer van de partij! Met een spetterend optreden gaan ze de tent
weer op zijn kop zetten! Natuurlijk mag het foute uur niet ontbreken. Kom deze avond gezellig naar de tent voor een dansje!

Almkerk uit z’n dak

Zaterdag 22 april

Tent open: 20.30 uur
Leden 5 euro /niet-leden 15 euro
(legitimatie verplicht)

Let op: Voorverkoop voor leden op zaterdag 22 april van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Op deze avond gaat het dak eraf! We hopen er samen met Jan Biggel, Stef Ekkel, Thom Craane & DJ Sfeermaker een mooi feestje van te maken. Het zal een leuke avond worden voor jong en oud.

Ouderenmiddag

Maandag 24 april

Inloop: vanaf 13.45 uur
Locatie: d’n Ontmoeting, Voorstraat 14, Almkerk

Op deze middag van 14.00u tot 16.00u organiseren we een BINGO voor de ouderen van Almkerk. Deze middag wordt gehouden in d’n Ontmoeting, Voorstraat 14, Almkerk. We willen er een gezellige middag van maken waar de mogelijkheid is om verschillende prijzen te winnen.

Dance Party

Maandag 24 april

Tent open: 18.30 uur

Deze avond is voor kinderen tot en met de basisschool leeftijd. Op deze avond willen we de kinderen uitnodigen voor een gezellige Dance Party. Hier kunnen de kinderen hun beste dance moves laten zien op de leukste, gekste en hipste nummers. Voor de kleintjes tot en met groep 3 mogen van 18.30u tot en met 19.30u en vanaf groep 4 tot en met groep 8 mogen van 19.30u tot en met 21.30u.

Preuvenement

Woensdag 26 april

Tent open: 18.00 uur

Dit jaar is het Preuvenement terug! Net als voorgaande jaren bieden verschillende lokale en regionale ondernemers hun specialiteiten aan. Je kunt weer komen proeven en uiteraard is er weer de mogelijkheid de overheerlijke specialiteiten aan de kraam te kopen. Dit jaar hebben we het aanbod aan eten en drinken uitgebreid met complete gerechten. Ons advies: eet thuis niets! De avond zal opgeluisterd worden met sfeervolle muziek. Komt allen deze avond langs voor een hapje en een drankje!

Vrijmarkt

Donderdag 27 april - Koningsdag

9.00 uur – 12.00 uur

Ook dit jaar is er weer gelegenheid om je spullen van zolder te halen en te verkopen op de jaarlijkse vrijmarkt.
Kom jij ook kijken of er nog iets leuks tussenzit? Vanaf 9.00 uur ben je welkom om een plekje in te richten.
De vrijmarkt duurt tot 12.00 uur. De verkoopplaatsen zijn gratis, dus ruim je zolder op om een leuk centje te verdienen.

Expeditie Almkerk

Donderdag 27 april - Koningsdag

13:30 uur – 16:00 uur

Voor de echte waaghalzen. Durven jullie mee te doen aan de enige echte Expeditie Almkerk?
Deze middag staan er verschillende uitdagende proeven voor jullie klaar. Voor jong (7+) en oud! Kom samen met je familie of vriendengroep langs voor de ultieme test. Let wel op: meedoen is op eigen risico!

Feestelijke afsluiting

Donderdag 27 april - Koningsdag

15.00 uur – 21.00 uur

De feestweek sluiten we feestelijk af met muziek, eten en hopelijk de zon. Wij nodigen je van harte uit om samen een drankje te doen en een hapje te eten. Bij mooi weer kun je heerlijk genieten op het terras. Onze DJ Robin Colijn gaat zorgen voor een feestelijke afsluiting van de feestweek!

Word lid van de Oranjevereniging Almkerk!